A & P Kafferosteri

Espresso

En hyllning till traditionell italiensk espresso. Arabica från Brasilien kombinerat med Robusta av hög kvalitet från Indien skapar denna runda och fylliga italienska espresso. Perfekt i cappuccino eller caffè latte.

Sublime

Ett 100% arabica, finkaffe. Med ursprung ifrån Karibien och central Amerika med utvalda bönor från det brasilianska höglandet.

Rainforest

Rain Forest Alliance certifierat. Ekologiskt. Arabica från certifierade gårdar i Brasilien och Centralamerika kombinerat med Indisk Robusta skapar detta miljöanpassade kaffe. Rostgrad medium.

Buongusto

Intensiv och välbalanserad espresso. Arabica från Brasilien, Centralamerika och Indien kombinerat med Asiatisk Robusta. En klassisk Norditaliensk mediumrost.

Tiziano

Bristots prisbelönta signaturblandning. Detta är kaffet för dig som inte vill kompromissa på kvalitet eller smak. Smaken är intensiv, elegant och avrundas med toner av frukt och choklad. Fungerar utmärkt både som espresso och i cappuccino eller caffè latte. Tiziano består av Santos Arabica från Brasilien, Arabica från Centralamerika och Etiopisk Sidamo. En liten del Indisk robusta av hög kvalitet har blandats i för att ge kaffet rätt balans.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå